TEATERLADAN

TEATER PÅ FUNNYS ÄVENTYR!

Du har väl inte glömt att boka biljetter till teater på Funnys Äventyr? Här sätter vi upp roliga pjäser för hela familjen.

Publiken tar plats. Ljuset släcks. Publiken tystnar och vänder sina blickar mot den stora scenen. Det är dags för teater på Funnys Äventyr!

Teater och skådespel hör hemma på Funnys Äventyr! Vi vill välkomna dig till vår mysiga teaterlada. Här sätter vi upp roliga och lärorika pjäser som sätter fart på fantasin. Teater på Funnys Äventyr ska vara spännande, overkligt och helt fantastiskt!

FÖRESTÄLLNINGAR PÅ FUNNYS ÄVENTYR

Funnys och den gamla Eken

Åh nej! Funny har tappat bort sin magiska medaljong! De var ju här alldeles nyss. Hon letar i trädgården men hittar den inte. Men så plötsligt får hon en idé!
Hon knäpper med fingrarna – och vips kan hon prata med den gamla eken.I Funny och den gamla eken får vi lära känna Funny på ett spännande äventyr inne i den gamla eken. I trädets inre lär hon känna de oroliga lysmaskarna och den hjälpsamma ekoxen. Men också den läskiga spindeln…

Vill du lära känna Funny lite mer? Läs mer här! (Länk till sidan om Funny)

Sjung och dansa med Funnys Vänner!

Ta plats på scenen och skaka loss! Under den här föreställningen ska du inte sitta tyst och stilla. Tvärtom! Sjung med i sångerna, dansa med i koreografin eller hitta på dina alldeles egna dansmoves! Låt dansen börja!