TEATERLADAN

TEATER PÅ FUNNYS ÄVENTYR!

Du har väl inte glömt att boka biljetter till teater på Funnys Äventyr? Här sätter vi upp roliga pjäser för hela familjen.

Publiken tar plats. Ljuset släcks. Publiken tystnar och vänder sina blickar mot den stora scenen. Det är dags för teater på Funnys Äventyr!

Teater och skådespel hör hemma på Funnys Äventyr! Vi vill välkomna dig till vår mysiga teaterlada. Här sätter vi upp roliga och lärorika pjäser som sätter fart på fantasin. Teater på Funnys Äventyr ska vara spännande, overkligt och helt fantastiskt!

FÖRESTÄLLNINGAR PÅ FUNNYS ÄVENTYR

Funny och den magiska krukan

Funnys Äventyr och Sparbanken syd är stolta över att presentera vårens teaterpremiär: Funny och den magiska krukan!
I pjäsen får vi följa med Funny och hennes kompis, Humlan Djojj i en magisk musikal som utspelar sig vid det stora äppelträdet vid Funnys röda hus. Vi får lära oss mer om pollinering, äpplen och att det man sparar och sår kan växa och bli stort. Pjäsen är cirka 15 minuter lång.

Funny och den magiska krukan är en samproduktion mellan Funnys Äventyr och Sparbanken Syd. Pjäsen kommer att spelas från åttonde april fram till hösten 2022.

Sjung och dansa med Funnys Vänner!

Ta plats på scenen och skaka loss! Under den här föreställningen ska du inte sitta tyst och stilla. Tvärtom! Sjung med i sångerna, dansa med i koreografin eller hitta på dina alldeles egna dansmoves! Låt dansen börja!