Sagolika möten

Kan du tänka dig en bättre plats för ett inspirerande möte eller kickoff?

Det kan inte vi heller. Det spelar ingen roll om deltagarna är sex år eller sextio år här får ni ett event som gästerna sent kommer att glömma i vår unika sagomiljö.

Möten, kickoffer och utbildningar på en plats som lockar fram kreativitet och nyfikenhet. Här kan ni abonnera hela vår värld av sagor. Våra magiska landskap passar perfekt för kreativa diskussioner, brainstorming eller lärorika föredrag. 

I Funnys Trädgårdscafé dukar vi fram frukost, fika, lunch eller middag. Eleganta smaker med det hemlagade och nybakade i fokus.

Fira in julen med ditt företag på ett magiskt sätt!

På Funnys Äventyr finns det något för alla, stora som små. Ta med anställda, kollegor, deras familjer, kunder och leverantörer, alla får plats!

Se en julföreställning tillsammans, träffa våra roliga sagokaraktärer, ta en runda i den magiska sagokarusellen, pyssla juldekorationer och ha en mysig och fin stund tillsammans. För det är ju det julen handlar om.

Lokalen är 3200 kvm stor och får plats med många besökare samtidigt. Om ni önskar en lokal för en stor tillställning är det absolut möjligt. 

Kreativa möten

Som ett roligt och inspirerande alternativ till era vanliga möten har vi möjlighet att vara platsen för möten i inspirerande och unika miljöer. Miljöerna hos oss på Funnys Äventyr lockar till att tänka nya tankar, jobba med utvecklingsfrågor och den allmänna kreativiteten. 

Vi är en inspirerande och unik plats för möten, event och kreativa workshops, detta gör vi i samarbete med Altitude Meetings som faciliterar, modererar och hjälper till med unika föreläsningar. I vår teaterlada sitter man upp till 120 personer, workshops genomförs i de inspirerande miljöerna och där finns det plats för ca 400 personer.

Sagolika evenemang

I vår sagovärd skapas rätt förutsättningar för ett framgångsrikt företagsevent som stärker relationer. Här finns gott om utrymme för stora och mindre grupper. Gemensamt för alla våra ytor är att de stimulerar fantasin och lekfullheten. 

Bjud in företaget på en rolig kick off, en familjedag eller kanske bara en trevlig stund tillsammans.

Funnys Äventyr är en perfekt plats för era arrangemang och familjedagar där ni bjuder in kunder, leverantörer, kollegor och deras familjer att ha en heldag hos oss. Abonnera hela sagovärlden eller låt vanliga besökare vara på plats under tiden, ni väljer själva!


Välkommen att ställa fler frågor och boka genom att kontakta oss: