Kick off & företagsevent

Sagolika möten

Kan du tänka dig en bättre plats för ett inspirerande möte? Det kan inte vi heller. Det spelar ingen roll om deltagarna är sex år eller sextio år – vi anordnar event som gästerna sent kommer att glömma i vår unika sagomiljö. 

Möten, kickoffer och utbildningar på en plats som lockar fram kreativitet och nyfikenhet. Ni abonnerar hela vår värld av sagor. De fantasifulla miljöerna står till ert förfogande under hela vistelsen. Våra magiska landskap passar perfekt för kreativa diskussioner, brainstorming eller lärorika föredrag.

I teaterladan samlas 120 sittande i publiken och lyssnar på föreläsningar och utbildningar från vår stora scen. I Funnys Trädgårdscafé dukar vi fram frukost, fika, lunch eller middag. Eleganta smaker med det hemlagade och nybakade i fokus.

Kreativa möten

Som ett roligt och inspirerande alternativ till era vanliga möten har vi möjlighet att vara platsen för möten i inspirerande och unika miljöer. Miljöerna hos oss på Funnys Äventyr lockar till att tänka nya tankar, jobba med utvecklingsfrågor och den allmänna kreativiteten. 

Vi är en inspirerande och unik plats för möten, event och kreativa workshops, detta gör vi i samarbete med Altitude Meetings som faciliterar, modererar och hjälper till med unika föreläsningar. I vår teaterlada sitter man upp till 120 personer, workshops genomförs i de inspirerande miljöerna och där finns det plats för ca 400 personer.


Sagolika evenemang

I vår sagovärd skapas rätt förutsättningar för ett framgångsrikt företagsevent som stärker relationer. Här finns gott om utrymme för stora och mindre grupper. Gemensamt för alla våra ytor är att de stimulerar fantasin och lekfullheten. 

Bjud in företaget på en rolig kick off, en familjedag eller kanske bara en trevlig stund tillsammans.

Funnys Äventyr är en perfekt plats för era arrangemang och familjedagar där ni bjuder in kunder, leverantörer, kollegor och deras familjer att ha en heldag hos oss. Abonnera hela sagovärlden eller låt vanliga besökare vara på plats under tiden, ni väljer själva!