Åh, vad vi älskar julstämningen som kommer över oss i dessa dagar. Den snälla doft av nejlikor i apelsiner och nyklädda julgranar. Och den inneboende stressen hos alla oss som ännu inte köpt alla julklappar.

Vi förstår och vill hjälpa till. Här kommer ett litet nyhetsbrev med våra tre bästa julklappstips!

Du behöver inte tacka. 

  1. 14 månader fri lek på Funnys Äventyr!


Vad är bättre än 12 månaders fri lek på Funnys Äventyr? 14 månader, så klart.

Tecknar man ett årskort under december kommer vi automatiskt att lägga på två extra månader på årskortet. Som årskortsinnehavare får man gratis inträde i vår värld av sagor  – och 10% rabatt i Funnys butik.

Vem skulle inte bli glad över den julklappen? Köp det här!

  1. En riktig bok!

Få saker är så mysiga som att kura ihop sig i en fotölj och läsa en riktigt spännande bok. Men en bok kan vara så mycket mer än ett tidsfördriv. Den är en källa till kunskap, en dörr till fantasifulla värlar  – eller en vän när åskan dundrar utanför fönstret. 

I “Magiska fingrar” lär vi känna vår älskade ciceron, Funny. En liten upplaga av boken finns, färdiginslagen i vår butik.  Kom förbi och hämta upp ditt exemplar!

  1. Muminmuggar i alla färger och modeller

Det finns någonting kittlande i att samla. Oavsett om det handlar om frimärken, hockeykort eller designade muggar med våra vänner från Mumindalen på.

I vår butik hittar du Sveriges första Moomin shop in shop. Här hittar du ett brett utbud av muggar som kan förgylla även den tristaste tisdagsmorgonen.
Börja samla idag!