Biljettpriser och årskort

Välkommen till en plats full av lek, skratt och spännande äventyr! Kliv rakt in i ett sagolandskap där sagorna kommer till liv. Funnys Äventyr är någonting trevligt du gör tillsammans med dina barn. Som förälder ansvarar du för dina barn, därför behöver en vuxen vara med under besöket. I din biljett ingår alla upplevelser och aktiviteter i sagovärlden och ni får vara hos oss så länge ni vill.

Av säkerhetsskäl får du inte ta med barnvagn in i kulturhuset. Det finns flera barnvagnsparkeringar utanför vår entré och du får självklart låna lås i vår biljettkassa.


Onlinepriser

Dina entrébiljetter finns till ett förmånligare pris när du förköper dina biljetter online. Det går bra att besöka oss utan att förköpa biljetter men då tillkommer det en serviceavgift på 30 SEK.

Du kan alltid boka om dina biljetter! Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Därför kan du alltid boka om era biljetter, fram till dagen för besöket hos oss. Följ bara länken ni fick i bekräftelsemejlet.

På-plats-priser

Det går bra att köpa dina entrébiljetter på plats i vår biljettkassa, då tillkommer en serviceavgift på 30 SEK. 

Vardagspriserna gäller tisdag-torsdag och helgpriserna gäller fredag-söndag för barn och vuxna över två år. Barn under två år går in gratis. Alla rabatter och erbjudande dras på våra på-plats-priser (se nedan) och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vardagar: 155 SEK

Helger & lov: 175 SEK

Årskort: 700 SEK