LÄR KÄNNA FUNNYS ÄVENTYR

SAGOVÄRLDEN

Lär känna Funnys Äventyr

Funnys Äventyr är mer än ett kulturhus för barn. Det är en värld full av sagor i Malmö. En plats där fantasin väcks när sagorna kommer till liv. Kom och lek med våra karaktärer, ta en åktur i den interaktiva sagokarusellen och titta på spännande pjäser i teaterladan! Vi dukar fram en massa godsaker i Funnys trädgårdscafé när hungern smyger på. I läslusthuset hittar du din nästa favoritbok – och glöm inte att ta en titt i butiken innan du går hem!

Tänk dig ett sagolandskap där du kliver rätt in i några av våra mest älskade barnböcker. Titta in i Alfons kök. Hoppa i höet hemma hos Pettson och Findus. Åk tillbaka till vikingatiden hos Halvdan och Meia. Hälsa på i Mumindalen.
Och lär känna den vanliga men ovanliga flickan Funny! I våra sagolanskar finns det skoj rutschbanor, knepigt pyssel och en massa roliga saker att göra!

Funnys Äventyr är ett roligt resmål i centrala Malmö. Det är lätt att ta sig hit, oavsett som du tar bilen bussen, cyklar eller går. Stadsbussar stannar precis utanför vår ingång. Och du! Du får parkera bilen gratis på Mobilia!

Välkommen till vår värld av sagor!