Ett sagolikt läslov 🍂📖✨

Vecka 44 är det dags för läslov (höstlov) och på Funnys finns det massvis med olika aktiviteter under hela lovet! Leta efter pumpor, pyssla egna bokmärken, kryssa i vilka böcker du har läst i Funnys bokbingo och gå på halloweendisco. På Funnys är det perfekt väder varje dag med gott om plats för lek! Göm dig undan från höstregnet och spendera lovet med lek och magi.

Under lovet vecka 44 är Funnys Äventyr öppet måndag-söndag klockan 10:00-17:00.


Ett lov med fokus på läsning och lite Halloween ✨

Under läslovet finns det flera roliga aktiviteter på Funnys där vi fokuserar på läsning och litteratur. Under veckan kan du pyssla ditt eget bokmärke i pysselhörnan, fylla i Funnys bokbingo och gå en rolig tipsrunda. I läslusthuset finns det såklart massvis med böcker när du vill få en lugn stund med en spännande bok.

Under vecka 44 är det även Halloween. Därför finns det även lite olika aktiviteter med halloweentema. Alla barn som kommer utklädda under veckan får en bok av oss!

Se tider för föreställning och andra aktiviteter i kalendariet.

Funny har gömt tio pumpor! Alla pumpor har en bokstav på sig och tillsammans bildar alla bokstäverna ett ord. Hitta pumporna och vinn ett pris från Funnys butik & bokhandel.

Lyssna på spännande och kanske lite läskiga spökhistorier i teaterladan.

Dansa loss med Pettson & Findus på deras Halloweendisco! Under läslovet är det även Halloween, så vad passar väl bättre än ett roligt disco? Se i kalendariet för vilka tider som gäller.

Viker du sidan du är på i boken för att komma ihåg vad du ska fortsätta nästa lässtund? Då behöver du ett bokmärke! Under läslovet kan du pyssla ditt eget i pysselhörnan. Sätt din egen prägel på det, fantasin är oändlig!

Bli en pumpa, ett spöke eller kanske få en liten spindel målad på kinden? Du väljer själv!

Har du läst en gul bok? Eller en bok där huvudkaraktären är en kanin? Eller kanske en bok som handlar om magi? Kryssa i vilka olika typer av böcker du har läst i Funnys bokbingo! Saknar du någon bok för att få bingo? Då kan du säkert hitta någon som passar in i vårt läslusthus.

Under läslovsveckan är det 10% rabatt på alla böcker i butiken.

Alla barn som kommer till Funnys Äventyr utklädda under vecka 44 får en bok av oss! Det är trots allt även Halloween denna veckan.