TRÄDGÅRDSCAFÉET

Äta och fika i Funnys trädgårdscafé

Det finns massa gott att äta och fika på Funnys Äventyr. I Funnys Trädgårdscafé dukar vi fram smaskiga maträtter och himmelskt fika. Låt kalaset börja!

Det finns en massa gott att äta och fika på Funnys Äventyr! Tänk dig ett café där det är sommar året runt. I Funnys Trädgårdscafé kan du slå dig ner under trädets grenar, lukta på blommorna och njuta av läckerheterna som kommer ut ur köket.

I Funnys Trädgårdscafé lagar vi mat med säsongens smaker i fokus. Vi vill att det ska vara härligt att äta och fika på Funnys Äventyr. Vi följer årets säsonger när vi väljer närodlade och ekologiska råvaror. Av dessa lagar vi spännande och kreativa maträtter, men även trygga smaker som hela familjen tycker om.

Längre ner hittar du vår aktuella meny för hösten 2022.

Fika på Funnys Äventyr hela dagen

Här finns en massa sötsaker att mumsa på under ditt besök. Slå dig ner med en läskande äppelmust och en bit kaka. Vi serverar alltid chokladbollar och dagens paj. Resterande sötsaker varierar beroende på säsong och efterfrågan. Kika i vår kyldisk för fler bakverk.

Ät lunch på Funnys Äventyr

Mellan klockan 11.00-14.00 serverar vi en härlig säsongsvarierad lunch i Funnys trädgårdscafé. Här kan du mumsa på smaskiga plättar, krispiga sallader och mustiga soppor. Menyn ändras efter säsong så passa på att äta din favoriträtt innan den försvinner från menyn! Du vet väl att du dessutom kan besöka trädgårdscaféet utan att betala inträdesbiljett till sagolandet?