Boende för hela familjen

Malmö Arena Hotel

Finns det någonting härligare än att sova i mjuka sängar och mumsa i sig en härlig frukost innan eller efter man besöker Funnys Äventyr? Troligtvis inte. Välkomna till ett lekfullt hotell där hela familjen kommer att trivas!

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt eventhotell med leksinnet i behåll. Det här är ett av Malmös största hotell och finns på bästa läge i Malmö Hyllie.

Ett magiskt hotellpaket

Boka det mest magiska och färgsprakande hotellpaketet med en härlig vistelse på Malmö Arena Hotel och en magisk upplevelse i vår sagovärld!

På Malmö Arena Hotel kan ni äta middag och uppleva Malmös största skybar. Efter en god natts sömn står den underbara frukostbuffén serverad, inklusive våfflor. Mums! 

I paketet ingår:

  • En övernattning i komfortabelt familjerum för upp till 4 personer (2 vuxna + 2 barn, upp till 12 år)
  • Stor frukostbuffé
  • Fri parkering på hotellet och fem timmars gratis parkering vid Funnys Äventyr
  • Inträdesbiljetter till Funnys Äventyr
  • Lekrum på hotellet


Familjerum, lek och hotellfrukost!

På Malmö Arena Hotell kan ni bo i komfortabla familjerum, äta en god middag i hotellets restaurang Nilssons eller ta hissen upp till Skybaren och njuta av en frasig pizza. På 16:e våningen får ni uppleva den enastående utsikten över Öresundsbron och Malmö.

I båda restaurangerna finns något gott på menyn för både stora och små. På morgonen kommer det bästa: Hotellfrukost! Dessutom med våfflor på frukostbuffén att mumsa på, innan det är dags att ge sig ut på upptäcktsfärd.

Genom Funnys Äventyr får du ett förmånligare pris på din hotellvistelse.