FÖR HELA FAMILJEN

Malmö Arena Hotel

Man kan bli lite trött av att uppleva vår värld av sagor. Finns det någonting härligare än att sova i mjuka sängar och mumsa i sig en härlig frukost innan – eller efter man besöker Funnys Äventyr? Troligtvis inte. Välkomna till ett lekfullt hotell där hela familjen kan trivas!

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt eventhotell med leksinnet i behåll. Det här är ett av Malmös största hotell och finns på bästa läge i Malmö Hyllie.

Familjerum, lek och hotellfrukost!

På Malmö Arena Hotell kan ni bo i komfortabla familjerum, äta en god middag i hotellets restaurang Nilssons eller ta hissen upp till Skybaren och njuta av en frasig pizza. På 16:e våningen får ni uppleva den enastående utsikten över Öresundsbron och Malmö.

I bägge restauranger finns något gott på menyn för både stora och små. På morgonen kommer det bästa: Hotellfrukost! Dessutom med våfflor på frukostbuffén att mumsa på, innan det är dags att ge sig ut på upptäcktsfärd.

Ett magiskt hotellpaket!

En magisk minisemester i Malmö! Du får inträde till sagolika Funnys Äventyr, en härlig övernattning och en underbar hotellfrukost!

Boka det mest magiska och färgsprakande hotellpaketet! Förutom mysiga rum och härlig miljö på Malmö Arena Hotel, får ni kliva in i vår sagovärld!

TIllbaka på hotellet väntar en riktigt skön kväll. Ni kan äta middag och uppleva Malmös största skybar. Efter en god natts sömn står den underbara frukostbufféen serverad, inklusive våfflor. Mums!

I paketet ingår:

– En övernattning i komfortabelt familjerum för upp till 4 personer (2 vuxna + 2 barn, upp till 12 år)
– Stor frukostbuffé
– Fri parkering på hotellet och fem timmars gratis parkering vid Funnys Äventyr.
– Inträdesbiljetter till Funnys Äventyr och biljetter till Funnys teaterlada.
– Lekrum på hotellet

Ta del av erbjudandet här