HITTA HIT

HITTA HIT

Malmö Mobilia
Per Albin Hanssons väg 36D
214 32 Malmö

Telefon: +46406771441
Kontakt: info@funnysaventyr.se

SE VÄGBESKRIVNING    

PARKERING

På Mobilia köpcenter finns 1600 parkeringsplatser både inne och ute. Det är gratis att parkera i 5 timmar i Mobilias parkeringshus. Du kan parkera gratis i två timmar på markplan.

MC-Parkering:

Parkering anpassad för motorcykel eller mindre fordon finns på södra markparkeringen och P-hus centrumhuset Trelleborgsvägen plan 1-4.

Elbildsladdare:

Vi vill gärna hjälpa våra kunder att göra klimatsmarta val när det gäller bilkörande. Därför erbjuder vi fler än 75 platser för laddning av elbilar på Mobilia – så att du kan fylla på batteriet under tiden du besöker oss. Att ladda din elbil hos oss är gratis och laddarna finns på alla plan i vära P-hus och Garage.

BUSS

Du kan ta stadsbuss 7, 8, 34 och 54 till hållplatsen Malmö Mobilia.
Eller regionalbuss 100, 146, 150 eller 151 till Malmö Mobilia Öster.

SÖK PÅ SKÅNETRAFIKEN    

CYKEL

Du kan cykla till Mobilia från alla delar av centrala Malmö på max 20 min. Mobilia har totalt 700 cykelparkeringar inklusive en cykelpumpstation.

MOBILIA

Från Köpcentrum till nytt stadskvarter – Idag är Mobilia ett levande stadskvarter med shopping, bostäder, restauranger och service. Vi bygger, växer och gör ständigt förbättringar för att göra ditt besök till en trevlig upplevelse. Mobilia har varit en del av Malmö i över 50 år. Hos oss finner du en mångfald som speglar Malmö. På Mobilia möts olika kulturer, unga och gamla, historiska byggnader och modern arkitektur. Under de senaste åren har ett nytt Mobilia växt fram. Ett Mobilia där alla ska känna sig välkomna. Från shoppingcenter till nytt stadskvarter med möjlighet till att bo, shoppa, äta, träna och umgås.

TILL MOBILIA    

MALMÖ ARENA HOTEL - FÖR HELA FAMILJEN

 

Man kan bli lite trött av att uppleva vår värld av sagor. Finns det någonting härligare än att sova i mjuka sängar och mumsa i sig en härlig frukost innan – eller efter man besöker Funnys Äventyr? Troligtvis inte. Välkomna ett lekfullt hotell där hela familjen kan trivas! 

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt eventhotell med leksinnet i behåll. Vi är ett av Malmös största hotell och finns på bästa läge i Malmö Hyllie. Hos oss kan ni bo i ett av våra komfortabla familjerum, äta en god middag i hotellets restaurang Nilssons eller ta hissen upp till vår Skybar och njuta av en frasig pizza. På 16:e våningen får ni uppleva den enastående utsikten över Öresundsbron och Malmö.

I bägge restauranger finns något gott på menyn för både stora och små. På morgonen kommer det bästa: Hotellfrukost! Dessutom med våfflor på frukostbuffén att mumsa på, innandet är dags att ge sig ut på upptäcktsfärd

Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station och med buss tar det fem minuter till Funnys Äventyr.

Med tåg tar det 3 minuter till centrala Malmö
och 25 minuter till Köpenhamn – väldigt enkelt och smidigt. Gör som många andra familjer, skapa din egen minisemester med Malmö Arena Hotel som
bas. Upptäck Malmö, Köpenhamn och Skåne! Ja, här finns massor av roligt att hitta på och vi hjälper dig gärna.

Varmt välkommen till hela lilla familjen!
Hotellerbjudande till Funnys Äventyrs besökare:
TILL ERBJUDANDET