Kalas och event

Magiska kalas och sagolika möten

Kan du tänka dig en bättre plats för ett skojigt kalas eller inspirerande möte? Det kan inte vi heller. Det spelar ingen roll om deltagarna är sex år eller sextio år – vi anordnar event som gästerna sent kommer att glömma. Vi anordnar eventet i vår unika sagomiljö. Här är leken, läsandet och lärandet alltid nära till hands. Lyssna på spännande föredrag eller fira en härlig födelsedag. Som grädde på pannkakstårtan serverar vi en välsmakande meny i Funnys trädgårdscafé när det kurrar i magen!

Kontakta event@funnysaventyr.se för bokningsförslag.

Magiska kalas!

Ge ditt barn en magisk upplevelse se med sina vänner  i vår värld av sagor. Vi hjälper dig att anordna ett kalas fyllt av lek, skratt och äventyr!
Under det magiska kalaset leker vi i sagomiljöerna, mumsar på kalasfika och letar en skatter! Självklart kommer en av våra karaktärer ut och sjunger födelsedagssången för barnen. En av våra fantastiska värdar tar hand om er under hela kalaset!

I kalaset ingår:

  • 2,5 timmes lek i vår värld av sagor
  • Teaterbesök
  • En spännande åktur i sagokarusellen
  • Funnys kalasfika bestående av magiska muffins, frukt och smakis
  • Födelsedagssång med en av våra karaktärer
  • Skattjakt
  • En värd som ansvarar för hela kalaset
  • Entré och kaffe eller te för två medföljande vuxna till födelsedagsbarnet

Ålder: Fyra år och uppåt
Tid: Tisdag till söndag, klockan 10.30 eller 14.00
Pris: 265 kronor per kalasbarn

Avbokningsregler:

Kalas kan bokas från 8 barn och uppåt. (ålder från 4 år). 15 dagar innan kalasets genomförande kan det avbokas utan kostnad, ändringar av antalet deltagare kan göras fram till kl 09 på kalasdagen, observera att du alltid betalar för minst 8 barn vilket är vår minimidebitering.

Fri ombokning till annat datum vid sjukdom. Avbokning och ändringar ska ske skriftligen per mail event@funnysaventyr.se. Grupper med färre barn rekommenderar vi vårt café där bord kan bokas och fika inhandlas.

 

Sagolika möten

Möten, kickoffer och utbildningar på en plats som lockar fram kreativitet och nyfikenhet. Ni abonnerar hela vår värld av sagor. De fantasifulla miljöerna står till ert förfogande under hela vistelsen. Våra magiska landskap passar perfekt för kreativa diskussioner, brainstorming eller lärorika föredrag.

I teaterladan samlas 120 sittande i publiken och lyssnar på föreläsningar och utbildningar från vår stora scen. I Funnys Trädgårdscafé dukar vi fram frukost, fika, lunch eller middag. Eleganta smaker med det hemlagade och nybakade i fokus.