Entrébiljetter

Biljettpriser och årskort

Funnys Äventyr är en trevlig aktivitet som du gör tillsammans med barnen i ditt sällskap. Som vuxen ansvarar du för de barn du tagit med dig till Funnys Äventyr och det är inte tillåtet att lämna barnen ensamma utan en ansvarig vuxen. I din biljett ingår alla upplevelser och aktiviteter i sagovärlden och ni får vara hos oss så länge ni vill. Du kan alltid boka om era biljetter, fram till dagen för besöket hos oss. Följ bara länken ni fick i bekräftelsemejlet.

Av säkerhetsskäl får du inte ta med barnvagn in i kulturhuset. Det finns flera barnvagnsparkeringar utanför vår entré och du får självklart låna lås i vår biljettkassa.

Onlinepriser

Det går bra att besöka oss utan att förköpa biljetter men då tillkommer det en serviceavgift på 30 SEK per biljett.

På-plats-priser

Det går bra att köpa dina entrébiljetter på plats i vår biljettkassa, då tillkommer en serviceavgift på 30 SEK per biljett. 

Vardagspriserna gäller tisdag-torsdag och helgpriserna gäller fredag-söndag för barn och vuxna över två år. Barn under två år går in gratis. Alla rabatter och erbjudande dras på våra på-plats-priser (se nedan) och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vardagar: 159 SEK

Helger & lov: 179 SEK

Årskort: 700 SEK